Taxact Oy

TAXACT OY

Asiantuntevaa palvelua

Taxact tarjoaa Suomen parasta arvonlisävero-osaamista niin pörssiyrityksille kuin PK-yrityksille ja kuntayhtymille. Asiakkaan saama lisäarvo ja tyytyväisyys palveluun on meille kaikki kaikessa.

Taxact on erikoistunut kansainväliseen ja kotimaiseen arvonlisäverokonsultointiin sekä muiden välillisen verotuksen vaativimpien verokysymysten ratkaisuun. Tarjoamme konsultointia sekä kotimaisissa että kansainvälisissä ALV-kysymyksissä ja järjestämme arvonlisäverotukseen liittyviä koulutuksia myös räätälöitynä.

Liittyivätpä arvonlisävero koskevat kysymykset vähennysoikeuteen, verovelvollisuuteen, verovelvolliseksi hakeutumiseen, kansainväliseen palvelu- tai tavarakauppaa, laskumerkintävaatimuksiin tai ajankohtaisiin muutoksiin lainsäädännössä tai verotuskäytännössä, Taxact on luotettavin taho antamaan vastauksia. Meillä vastaukset haetaan aina laista ja arvonlisäverodirektiivistä. Meillä Verohallinnon ohjeita ei lueta oikeuslähteinä, vaan Verohallinnon ja veronsaajien julkisina kannanottoina verokysymyksiin. Taxact Oy:n asiakkaana varmistat, että arvonlisäverokäytäntösi ovat toimialasi tehokkaimmat ja aina lainmukaisesti hoidettu.

Arvonlisäverojärjestelmän yksinkertaisista ja ihanteellisista periaatteista on monin osin luovuttu taloudellisista...

Yritykset lähes poikkeuksetta haluavat täyttää verotukseen liittyvät velvoitteensa ja toimivat parhaan...

Kartoitamme organisaatiosi arvonlisäverotusta koskevat käytännöt ja hallinnoinin jolloin saat kokonaiskäsityksen...

Taxact Oy palvelee kaikissa arvonlisäverotusta koskevissa erityiskysymyksissä. Itselle tärkeässä tai poikkeuksellisessa...