Taxact Oy

TAXACT OY

Paras kumppani

Taxact Oy avustaa ja edustaa yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa arvonlisäverotukseen liittyvissä kysymyksissä. Taxact on syntynyt palvelemaan Konserniverokeskuksen asiakasyritysten erityistarpeita, mutta autamme samalla ammattitaidolla ja kumppanuudella myös julkisyhteisöjä ja PK-yrityksiä.

Perustajaosakas Sami Svinhufvud, OTM (Helsingin yliopisto), KTM (Aalto-yliopisto) on vastannut kymmenen vuoden ajan Verohallinnossa suuryritysten arvonlisäverotukseen, siirtohinnoitteluun ja valvontaprosesseihin liittyvistä vaativimmista asiantuntija- ja verotarkastustehtävistä.

Konserniverokeskuksen asiakasyritysten siirtohinnoittelu- ja arvonlisäverotarkastusvastuun lisäksi, Sami Svinhufvud on toiminut Yritysverotuksen ohjaus- ja kehittämisyksikössä arvonlisäverotuksen ratkaisutoiminnan ylitarkastajana, Verohallinnon arvonlisäverotuksen koulutusvastaavana, sekä Suomen edustajana Euroopan komission perustamassa, jäsenvaltioiden verohallintojen ja liike-elämää edustavista järjestöistä koostuvassa yhteistyöelimessä, EU VAT Forumissa. Ennen Verohallintoa Sami Svinhufvud työskenteli usean vuoden ajan Nordea Pankissa ja Nordea Rahoituksessa. Sami Svinhufvud toimii myös Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n lakimiehenä, vastaten SKAL ry:n jäsenyritysten veroneuvonnasta.